Programi
Programok

Angol nyelvleckék

 

 ANGOL NYELVLECKÉK

BESZÁMOLÓ

Pályázatunk célja egy angol nyelvtanfolyam megszervezése és lebonyolítása volt. Kivitelezésére Szilágyi Ilonát, bezdáni szakképzet angol nyelvoktatót, alkalmaztuk, a részvevők számát pedig 2O személyben (10 kezdő és 10 haladó)  határoztuk meg. Az ehez szükséges  tankönyvek, hanganyagok, fogyóeszközök vásárlása, a terem és a technikai eszközök bérlése, az oktató tiszteletdíja, reprezentációs kiadások a pályázoton benyújtott költségvetés szerint történt.
A tanfolyam 2010 február 15. –én kezdődött és mivel az anyagi támogatás február 19.-én érkezett meg, a nyelvleckéhez szükséges könyveket saját eszközeinkből vásároltuk meg, ezért az erről szóló számla, előbbi dátumra szól. Hetente két alkalommal, hétfőn és szerdán, 2-2 iskolai óra lett megtartva a bezdáni „Znam“ cég heljiségében, ahol rendelkezésünkre állt a tanfolyamhoz sükséges tehnikai felszerelés (számítógép, videó projektor, fényképezőgép, internet kapcsolat...). A tanulók rendszeresen jártak az előadásokra és mivel két alkalommal állami ünnepek miatt az órák elmaradtak, bepótlásuk miatt a tanfolyamot május 19.-én fejeztük, egy kis alkalmi összejövetellel, amikor is, meghívott vendégek kőrében értékeltük a programot.
    A helyi médiákban mikor megjelent a hír, igen sokan jelentkeztek, ami azt bizonyitja hogy van érdeklődés az ilyen tanfolyamok iránt.
   Reméljük, hogy ez a 20 fiatal, az angol nyelv elsajátításával  megkönnyiti magának  a számítógép használatát, számos információhoz való hozzáférést, valamint különféle pályázatok megirását.
            Köszönjük a Szülőföld Alapnak, hogy támogatásukkal hozzájárultak a program megvalósitásához.


 

....................

.....................

 

< nazad
 < vissza